Perbericht 2013

Geplaatst op: 24 april 2013

Duizenden kinderen uit Utrecht zingen Koningslied om 19.30 uur in Park Lepelenburg

KoninginneKinderen Logo JPG Klein

Vrijmarkt en optredens

Op Koninginnedag is Park Lepelenburg in Utrecht opnieuw het exclusieve domein van kinderen. Op dinsdag 30 april kunnen zij tijdens een eigen kindervrijmarkt hun spulletjes verkopen of hun kunsten vertonen op het podium. Samen sparen zij deze dag voor een goed doel.

Goed doel

Dit jaar kunnen de kinderen sparen voor Stichting Achter de Regenboog (helpt kinderen die een familielid zijn verloren) en Stichting Samenscholen (bouwt scholen in Nicaragua). Ook ‘Teddy Bears for help’ staat op het terrein. (Zij delen knuffels uit voor kinderen die meer plezier en troost kunnen gebruiken.)

Koningslied met enkele duizenden kinderen

Vanaf 16.00 uur begint het speciale namiddagprogramma met geweldige optredens van Circus Diedom, Peter Principle (Coverband), Zumba dansen, de internationaal beroemde percussieband: Percossa (aangeboden door Muziekcentrum Vredenburg), de bingo-finale en als afsluiting om 19.30 uur: HET Koningslied.

De organisatie gaat uit van enkele duizenden kinderen die het Koningslied komen zingen, als alles meezit in aanwezigheid van de burgemeester, om de nieuwe Koning ‘een warm welkom te heten’. Daar moet je natuurlijk bij zijn!

Het evenement kan worden georganiseerd dankzij bijdragen van Oranjevereniging Binnenstad, Wijkbureau Binnenstad en Oost, het Oranjefonds en diverse sponsors uit het bedrijfsleven. En het zal gelijk ook de laatste keer zijn onder de naam: Koninginne Kinderen…..

Voor meer informatie en opgeven: www.koninginnekinderen.nl
Persmateriaal: www.koninginnekinderen.nl/persmateriaal/
Download persbericht als pdf: 24 april 2013 PERSBERICHT: Duizenden kinderen uit Utrecht zingen Koningslied om 19.30 uur in Park Lepelenburg


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met initiatiefnemer Cees van de Vegt, telefoon 06-17750815.